Dostava

Za nas pakete dostavlja kurirsko podjetje DPD, ki večino paketov dostavi v 1-2 delovnih dni - če je artikel na zalogi v našem skladišču - po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko za ponovno dostavo dogovorite z dostavljavcem DPD po telefonu ali elektronski pošti. 

Dostava kamorkoli na območju Slovenije

Naš partner pakete dostavi na naslov, vnešen ob oddaji naročila.

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa DPD, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila, kako prevzeti paket. Paket vas bo na prevzem čakal 1 teden, po tem času pa se bo vrnil nazaj k nam. V primeru, da izbranega izdelka ne bo na zalogi, vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Za vse dodatne informacije nas pokličite 041 321 103 ali nas kontaktirajte na info@unicorn.si